Anmeldelser af NightFever

Både koncertanmeldelser og CD-anmeldelser

Skandinaviens i särklass bästa discoband. 
Simon Thoor, Kulturens, Lund, Sverige

Night Fever viser hvor discoskoen trykker (…) Kim Robert synger disco med en stemme, der ville få James Brown til at gå til frisøren af bar misundelse. 
Jens Vilstrup, Politiken 

Danseglade københavnere er vilde med dette partyband, og jeg kan sagtens høre hvorfor. Night Fever swinger godt og synger og spiller flot. 
Henning Grau, Vendsyssel Tidende. 

Danmarks vel nok efterhånden ældste, men absolut også bedste, discoband - & dette er uafviselige fakta. 
Park Cafés program

Halvfjerdserne tonser videre (...) Discobølgen nægter at lægge sig, you should be dancing. 
Erik Jensen, Politiken 

Der er dømt væg-til-væg flipper, svaj i bukserne og danse-party med gruppen Night Fever's debut-cd "You should be dancing" 
Allan Olsen, Ekstra Bladet 

Skal det være DISCO, så fås det ikke bedre. 
Park Cafés program

Stemningen er i top på pladen, som er indspillet live i det nu hedengangne Montmartre. (...) Rytmen banker så taktfast at You should be dancing både kan bruges på aerobicsholdet og dansegulvet. Det rykker uvilkårligt i fødderne, også når man hører de inciterende toner, selv om man bare går og støver af derhjemme i stuen før gæsterne kommer. 
Karin Harild, Bornholms Tidende 

Ni-mands orkestret besidder en åbenlys spilleglæde (...) Night Fever skaber en kompetent og taktfast grund, der tager dig på en rejse tilbage til 70'ernes discodrøn. ...That's the way I like it...! 
Chili Magazine 

Det gives ikke bedre OVERHOVEDET. 
Park Cafés program

På liveoptagelsen lyder det som om der har været sving i trompetbukserne og spejlkuglen (...) "Ring My Bell", "Staying Alive" og "You should be dancing" borger alle for et godt party. 
Morten Vilsbæk, Fredericia Dagblad og Vejle Amts Folkeblad 

Guf for inkarnerede disco-freaks (...) Hvis Night Fever kommer til byen, så tag skjorten med de lange flipper på, ifør dig gabardine-bukser og frisér håret i Travolta-krøl. Night Fever er utvivlsomt et godt live-band (...) Ikke mange danske bands prøver kræfter med disco fra 70erne - og slipper hæderligt fra det. Men det gør Night Fever. 
Peter Witten, Ringkjøbing Amts Dagblad, Viborg Stifts Folkeblad, Thisted Dagblad og Dagbladet Holstebro, Struer 

Nattefeber på dansegulvet (...) Pigerne er udstyret med prægtige fjerboaer samt kropsnære magentarøde dragter, som giver en svimlende dekolletering ekstra dybde. (...) Navnet på dette feststemte foretagende er Night Fever, en gruppe som i efterhånden adskillige år har svedt for at få dansegulvene til at gløde. 
Lars B. Jørgensen, Berlingske Tidende 

Night Fever leverer discodrømme direkte fra 70'erne. 
Århus Stiftstidende 

En gang jublende glad disco-mania. 
JayJay, Det Fri Aktuelt 

Gør det så godt at man skulle tro at det var den ægte vare. 
Pernille Rohde, Rødovre Avis